В Ужгороді розпочали ремонт внутрішньо-квартальних територій

Опубліковано: Червень 05, 2015

В Ужгороді розпочали ремонт внутрішньо-квартальних територій

Внутрішньо-квартальну територію на проспекті Свободи, 53 ужгородський КШЕП почав асфальтувати. Тепер весь цикл таких робіт в Ужгороді триває кілька днів: від вирізання старого асфальту та його вивозу, до повної заміни асфальтного покриття.
Директор комунального підприємства, що виконує ремонт, Іван Довбак розповідає, що зняли покриття з великої площі дороги, тому відновлений асфальт повинен прослужити довго.

З питання асфальтування цієї внутрішньо-квартальної території під час об’їзду міського голови Віктора Погорелова з комунальними службами до мера звернувся місцевий мешканець, він непокоїться, що вантажівки скоро розіб’ють новеньку дорогу.
Справа в тому, що машини, які привозять товар в сусідні від будинку магазини, скорочують собі шлях та їдуть просто дворами. Віктор Погорелов порадив чоловікові звернутися до депутата їхнього округу Михайла Данча, щоб той поспілкувався з власниками торгівельних закладів та дав свої контакти, щоб після об’їзду залагодити це питання. Можливо, в цьому місці встановлять обмежувач висоти для автомобілів.