В Ужгороді випускники танцювали прощальний вальс

Опубліковано: Травень 28, 2016

В Ужгороді випускники танцювали прощальний вальс

Уже вчетверте в Ужгороді відбулося загальноміське свято випускників.

Цьогоріч в обласному центрі 11 клас закінчили 684 учні. Кращим із них сьогодні вручили золоті та срібні медалі за високі успіхи у навчанні.

Крім того, у рамках міської програми підтримки обдарованої учнівської молоді переможці IV етапу Всеукраїнських предметних олімпіад та ІІІ етапу конкурсу-захисту учнівських робіт Малої академії наук від Ужгородської міської ради отримали солідні грошові премії – у розмірі середньомісячної заробітної плати по Україні. Їх цьогоріч восьмеро: троє випускників Ужгородської класичної гімназії, двоє випускників багатопрофільного ліцею “Інтелект”, двоє випускників Лінгвістичної гімназії та один випускник загальноосвітньої школи № 5 з поглибленим вивченням французької та англійської мов.

Також грошові винагороди отримають ще й ті ужгородські випускники, які складуть ЗНО на 200 балів, однак це буде вже після оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання.

Вітали на нагороджували медалістів міський голова Богдан Андріїв, заступники міського голови Іштван Цап та Олександр Білак, начальник управління освіти Оксана Бабунич, меценат Ігор Баран.

Завершилися урочистості прощальним вальсом випускників.