В Ужгороді – американський колектив «Step Afrika!»

Опубліковано: Квітень 16, 2019

В Ужгороді – американський колектив «Step Afrika!»

19-20 квітня в Ужгороді відбудеться грандіозна танцювальна подія – американський колектив «Step Afrika!» привезе в Ужгород справжній афроамериканський степ!

У програмі «Step Afrika!»:

Танцювальне шоу – 19 квітня о 19:00 у Закарпатському облмуздрамтеатрі. У репертуарі «Step Afrika!» – традиційний і сучасний степ, а також інші танцювальні стилі з усього світу. 1,5-годинне шоу передбачає широке залучення аудиторії через інтерактив, ігри і можливість для окремих глядачів приєднатися до Компанії та навчитися танцювати степ прямо на сцені.

Майстер-клас для учнів Ужгородської школи мистецтв – 20 квітня о 10:00. Культурний обмін з українськими танцюристами й музикантами. «Step Afrika!» поділиться техніками степпінгу з місцевими артистами і вивчить українські традиції танцю і перкусії.

Майстер-клас для студентів Ужгородського коледжу культури і мистецтв – 20 квітня о 12:00. Культурний обмін з українськими танцюристами й музикантами. «Step Afrika!» поділиться техніками степпінгу з місцевими артистами і вивчить українські традиції танцю і перкусії.

Флешмоб – 20 квітня о 16:00 на пл. Театральна. Під час флешмобу просто неба глядачі взаємодіятимуть з артистами «Step Afrika!» та відчують потужну енергію справжнього афроамериканського степу.

Семінар для студентів Ужгородського національного університету. Учасники ознайомляться з афроамериканською культурою степпінгу, вивчать танцювальні степ комбінації та навіть зможуть особисто поспілкуватися з артистами «Step Afrika!».

Вхід на всі події БЕЗКОШТОВНИЙ, адже фінансується цей культурний проект за підтримки Посольства США в Україні. Телефон для довідок: +380971197811.