В Ужгороді – ХХІІ Всеукраїнський турнір країн Карпатського Єврорегіону з фехтування пам'яті Василя Герея

Опубліковано: Вересень 04, 2021

В Ужгороді – ХХІІ Всеукраїнський турнір країн Карпатського Єврорегіону з фехтування пам'яті Василя Герея
ХХІІ Всеукраїнський турнір країн Карпатського Єврорегіону з фехтування на шпагах серед кадетів, присвячений пам'яті заслуженого тренера України Василя Герея, стартував сьогодні у спорткомплексі «Юність» в Ужгороді.
Цими вихідними тут змагатимуться близько двох сотень учасників – молодь 2005-2008 р.н. – з різних куточків України (вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спеціалізованих дитячо-юнацьких шкіл олімпійського резерву, шкіл вищої спортивної майстерності, закладів освіти спортивного профілю, фізкультурно-спортивних товариств, спортивних клубів), а також закордонні гості – команда з Туреччини.
Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв на офіційному відкритті змагань привітав учасників, серед яких – висловив сподівання – майбутні чемпіони України, Європи та світу, олімпійські чемпіони:
«Приємно, що вже традиційно наше місто приймає юних фехтувальників, які постійно вдосконалюються в цьому олімпійському виді спорту. Пишаємося нашою потужною династією спортсменів Гереїв, які прославляють Закарпаття далеко за межами України. Дякую тренерам, організаторам, спонсорам, усім, хто долучився до проведення цих змагань. А учасникам – вдалих поєдинків і гарних вражень про наш край та місто».
Після офіційного відкриття та привітання гостей учасники перейшли до поєдинків. Сьогодні змагаються хлопці, завтра нагороди в особистій першості розіграють і дівчата.