В Ужгороді – міжнародні змагання з повітряної гімнастики «Magic Air Championship»

Опубліковано: Квітень 01, 2023

В Ужгороді – міжнародні змагання з повітряної гімнастики «Magic Air Championship»

У спорткомплексі «Юність» цими вихідними демонструють майстерність 350 спортсменок із різних куточків України –  Миколаївської, Дніпропетровської, Чернівецької, Львівської, Київської, Хмельницької, Рівненської, Черкаської, Тернопільської, Одеської, Харківської, Полтавської та Закарпатської областей, а також учасниці з-за кордону – Франції (Париж), Австрії (Відень), Польщі (Гданськ) та Угорщини (Сольнок). Такі змагання тут проводять уже вдруге.

Міський голова Богдан Андріїв привітав юних гімнасток, їхніх батьків і тренерів, зазначив, що сьогодні також відкривали змагання з дзюдо та гирьового спорту, а видовищна повітряна гімнастика доповнює ці спортивні вихідні в Ужгороді, побажав вдалих виступів, незабутніх вражень від чемпіонату.

В офіційному відкритті також взяли участь та привітали учасниць і гостей змагань заступник міського голови Ужгорода Василь Гомонай, начальниця управління у справах культури, молоді та спорту міськради Алла Чернобук.

Відтак перейшли до виступів, яке оцінюють члени журі. Сьогодні спортсменки демонструють номери на повітряних кільцях, а завтра – на повітряних полотнах.