В Ужгороді презентували туристичний логотип міста

Опубліковано: Вересень 25, 2020

В Ужгороді презентували туристичний логотип міста

Туристичний логотип Ужгорода днями презентували на конференції «Створення нових туристичних локацій через реалізацію проєктів регіонального розвитку», що відбулася у відкритому офісі у сквері Святої Тетяни.

Головна спеціалістка відділу зовнішньоекономічних зв’язків, інвестицій та туризму управління економічного розвитку міста  Ужгородської міської ради Іветта Міхалко виступила з презентацією проєкту, повідомили про сакурову тему в розробці ідеї з гаслом «Ужгород розквітає». Присутнім представили відеоролик із новим туристичним логотипом.

Нагадаємо, наприкінці березня на пропозицію міської влади щодо розробки туристичного логотипу, окрім місцевих дизайнерів, відгукнулися розробники з різних міст України та з-за кордону. Конкурс із розробки туристичного логотипу та гасла Ужгорода провели незадовго до початку консультації. Із 12 надісланих пропозицій конкурсна комісія міської ради відібрала 5 фіналістів. Саме їхні пропозиції логотипів були винесені на загальне обговорення. Участь у публічний консультації взяли понад 1200 містян. Детальніше ознайомитись із презентацією туристичного логотипу міста можна у відповідному розділі офіційного сайту міськради за посиланням: https://rada-uzhgorod.gov.ua/turistichniy-logotip-mista

Крім того, до Всесвітнього дня туризму на площі Поштовій відновили фотозону «Я Ужгород», на яку тепер спрямовано додаткову камеру спостереження.