В Ужгороді провели рейд щодо виявлення порушників Правил благоустрою

Опубліковано: Березень 02, 2019

Спільний рейд щодо виявлення фактів порушення Правил благоустрою, у тому числі притягнення до відповідальності порушників, які утворюють стихійні сміттєзвалища на території Ужгорода, провели сьогодні працівники управління муніципальної варти Ужгородської міської ради, патрульної поліції та товариства "АВЕ Ужгород".

Працювали, зокрема, на вулицях В'ячеслава Чорновола, Антонія Годинки, Степана Вайди, Олександра Богомольця, Генерала Свободи, Вілмоша Ковача, Олександра Попадинця, Іллі Бродлаковича, Федора Потушняка, Оноківській, Юрія Гойди, Тараса Шевченка, Закарпатській, Гвардійській, Василя Докучаєва, Сріблястій.

Під час сьогоднішнього рейду було складено кілька адмінпротоколів на порушників, разом з тим, проводили й роз'яснювальну роботу. Такі спільні відпрацювання будуть систематичними, адже непоодинокими є випадки, коли ужгородці утворюють стихійні сміттєзвалища біля контейнерних майданчиків чи у дворах загального користування.

Зазначимо, що відповідно до ст. 152 КУпАП порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності — від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.