В Ужгороді провели відкритий Кубок міста із кікбоксингу

Опубліковано: Травень 22, 2023

В Ужгороді провели відкритий Кубок міста із кікбоксингу

Протягом двох днів в обласному центрі Закарпаття тривав відкритий «Кубок Ужгорода з кікбоксингу». У спортивному клубі «ІППОН» змагалися 147  спортсменів різних вікових категорій із Закарпаття та Львівщини, а також спортсмен із Пряшева (Словаччина). Були представлені команди зі Стрия, Ужгорода, Солотвина, Виноградова, Хуста.

Перед початком змагань організатори подякували захисникам, завдяки яким змогли їх провести. На офіційне відкриття завітав і міський голова Богдан Андріїв, привітав спортсменів, тренерів, побажав перемог та нових спортивних досягнень. Подякував організатору турніру – президенту Закарпатської обласної федерації кікбоксингу WAKO, заслуженому тренеру України Анатолію Перцеву, який уже багато років поспіль розвиває кікбоксинг в Ужгороді та загалом краї.

Прийшли на відкриття Кубку і президент Міжгірської районної федерації кікбоксингу WAKO Василь Готра, начальниця управління у справах культури, молоді та спорту міськради Алла Чернобук.

Кожній команді-учасниці міський голова Богдан Андріїв вручив пам’ятні кубки, також відзначив вихованця клубу «ІППОН» Максима Патрашка,  багаторазового переможця всеукраїнських та міжнародних змагань, який нещодавно здобув чергові два «золота» на міжнародному турнірі із кікбоксингу  в Угорщині.