В Ужгороді рятувальників привітали із професійним святом

Опубліковано: Вересень 16, 2022

В Ужгороді рятувальників привітали із професійним святом

В Ужгороді напередодні Дня рятувальника, який відзначаємо 17 вересня, привітали співробітників оперативно-рятувальної служби Головного управління ДСНС України у Закарпатській області.

Насамперед керівник закарпатських рятувальників Роман Гудак назвав працівників служби справжніми воїнами, хоч і працюють без зброї. Зазначив, що два десятки співробітників ДСНС із Закарпаття днями відправляють на деокуповану територію на Харківщині для забезпечення пожежної безпеки.

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв подякував працівникам ДСНС за те, що втілюють у життя девіз «Запобігти, допомогти, врятувати!», самовіддано ліквідовують пожежі, повені, негоди. Побажав міцного здоров’я, щастя в родинах, добробуту й миру, аби завжди повертались із завдань неушкодженими.

Богдан Євстафійович зазначив, що вулицю Болгарську, де, зокрема, розташоване Головне Управління ДСНС України у Закарпатській області, торік капітально відремонтували, наголосив, що і надалі, як тільки дозволить ситуація в країні, продовжать  поліпшувати міську інфраструктуру.

Із нагоди Дня рятувальника Богдан Андріїв вручив грамоти Ужгородської міської ради:

- Наталії Груник, методистці обласного методичного кабінету (безпеки життєдіяльності населення) навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Закарпатської області;

- Галині Луценко, фахівчині навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Закарпатської області.

Також рятувальників привітали голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко, заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк, голова Ужгородської районної адміністрації Радіон Кіштулинець. Участь в урочистостях взяла й заступниця голови Закарпатської облради Андріана Сушко.

Кращим працівникам вручили нагороди, грамоти та подяки.