В Ужгороді сьогодні молилися за усиновителів, опікунів, піклувальників, батьків-вихователів

Опубліковано: Вересень 30, 2022

В Ужгороді сьогодні молилися за усиновителів, опікунів, піклувальників, батьків-вихователів

За усиновителів, опікунів, піклувальників, батьків-вихователів молилися сьогодні в Ужгороді. Уже традиційного цього дня, 30 вересня, у День усиновлення, таку спільну молитву організовують в обласному центрі Закарпаття.

Літургію у церкві Преображення Господнього на Цегольні  провів отець Василь Бушко. Долучилися до заходу працівники служби у справах дітей Ужгородської міськради разом із керівницею Мариною Арокгаті та міського центру соціальних служб, який очолює Іван Фленько, а також керівниця ГО «Неємія» Тетяна Мачабелі.

День усиновлення – безумовне свято для тих, хто народив дітей серцем. Зважитися на такий крок – дуже нелегко, та й дорога до усиновлення непроста. Цього року до проблемних питань, що існували раніше, додалася повномасштабна війна, яка несе багато горя та страждань і дітям…

Щиро дякуємо усиновителям, прийомним батькам, батькам-вихователям, опікунам, піклувальникам за їхні великі серця, любов та душевне тепло, яке дарують кожній дитині. Бажаємо всім миру, міцного здоров’я, мудрості, терпіння, злагоди та благополуччя.