В Ужгороді сьогодні відбулося урочисте вручення свідоцтв випускникам школи мистецтв

Опубліковано: Травень 31, 2024

В Ужгороді сьогодні відбулося урочисте вручення свідоцтв випускникам школи мистецтв

Ужгородська школа мистецтв пишається своїми талановитими учнями та випускниками, кожне досягнення вихованців закладу – привід для гордості. Варто додати, що учні та випускники постійно радують своїх педагогів.

Сьогодні в обласному муздрамтеатрі урочисто вітали цьогорічних випускників школи та вручали їм свідоцтва про закінчення початкової мистецької освіти. Навчання на фортепіанному, відділі струнно-смичкових інструментах, відділах духових та ударних інструментів, народних інструментів, відділі сольного співу, хореографічному відділенні й відділенні образотворчого мистецтва закінчили 71 випускник, 47 із них – на відмінно. 14 випускників уже висловили бажання продовжити навчання у профільних вищих навчальних закладах. За успішну концертну та виставкову діяльність 63 вихованців школи нагородили подяками.

Учнів, випускників та батьків із успішним завершенням навчання привітали міський голова Богдан Андріїв, директорка школи мистецтв Наталія Громова, начальниця управління у справах культури, молоді та спорту міськради Алла Чернобук.

Сцена драмтеатру відкрила глядачам яскраве мистецьке дійство за участі талановитих танцівників – із традиційним звітним концертом виступили учні хореографічного відділу Ужгородської школи мистецтв. А юні художники – випускники відділення образотворчого мистецтва – представили у фойє свою творчість виставкою дипломних робіт.
Свій випускний вечір учні школи мистецтв також уже традиційно поєднали із благодійністю – у залі тривав збір коштів на підтримку наших захисників.