В Ужгороді стартували матчі чемпіонату області із футболу

Опубліковано: Травень 19, 2021

В Ужгороді стартували матчі чемпіонату області із футболу
Сьогодні в Ужгороді на стадіоні "Автомобіліст" відбувся перший домашній матч ФК "СДЮСШОР" у чемпіонаті Закарпатської області із футболу та традиційне відкриття турніру. Ужгородські спортсмени грали із футбольною командою "Хуст".
На офіційному відкритті футболістів, тренерів та вболівальників привітав і міський голова Богдан Андріїв. "Уже протягом 100 років на Закарпатті проводять чемпіонат краю з футболу – саме у 1921 році відбувся перший такий турнір! Сьогодні ж на стадіоні "Автомобіліст" наші футболісти змагаються із командою із Хуста. Приємно, що матч відбувається на сучасному полі, де можна приймати змагання найвищого рівня.
Участь у цьогорічному чемпіонаті області беруть 8 команд, буде наполеглива боротьба. Але найважливіше, як на мене, що ми граємо у футбол і діти, які дивляться на дорослих, мають ентузіазм і бажання грати, займатися спортом, перемагати", – сказав Богдан Євстафійович у своєму вітальному слові.
В урочистостях також взяли участь заступник міського голови, голова Асоціації футболу Ужгорода Василь Гомонай, заступник міського голови Вадим Борець, голова Закарпатської асоціації футболу Іван Дуран, заступник голови Асоціації футболу Ужгорода, депутат Ужгородської міської ради Віктор Качур.
Сьогоднішні ж футбольні баталії закінчилися з рахунком 1:3 – ФК "СДЮСШОР" поступилася гравцям «Хуста».