В Ужгороді стартував чемпіонат міста з футболу

Опубліковано: Травень 11, 2021

В Ужгороді стартував чемпіонат міста з футболу
Матчем команд «Вопак» – «Невицький замок» розпочався сьогодні на стадіоні «Автомобіліст» чемпіонат Ужгорода з футболу сезону 2021 року.
Із стартом сезону спортсменів привітав заступник міського голови Ужгорода, голова Асоціації футболу Ужгорода Василь Гомонай. Василь Васильович передав вітання від міського голови Богдана Андріїва, подякував командам за участь у турнірі, відзначив, що футболісти мають можливість проводити ігри у чудових умовах – на оновлених стадіонах «Авангард» та «Автомобіліст». Також наголосив, що Ужгородська міська рада в останні роки приділяє велику увагу розвитку спорту, підтримує спортсменів, тренерів, розбудовує інфраструктуру. Запевнив – робота у цьому напрямку продовжуватиметься й надалі.
Перед початком матчу також відзначили кращих гравців у командах чемпіонату Ужгорода з футболу 2020 року. Дипломи управління у справах культури, молоді та спорту і статуетки отримали спортсмени ФК «Вопак» – кращий нападник Михайло Микула, кращий воротар Анатолій Лагоцький, кращий півзахисник Сергій Назаренко, кращий захисник Юрій Коштура, ФК «PREVENTION» – кращий нападник Едуард Готра, кращий захисник Іван Зизич, воротар Юрій Антал, півзахисник Павло Волонтир. Відзнаки футболістам, що були присутні, вручали заступник міського голови Ужгорода, голова Асоціації футболу Ужгорода Василь Гомонай, заступник голови Федерації футболу Закарпаття, депутат Ужгородської міської ради Віктор Качур, головний спеціаліст управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради, заступник голови Асоціації футболу Ужгорода Петро Милян, заступник голови Асоціації футболу Ужгорода Максим Селменський, ведучий програми «Час футболу» Степан Селменський.
Загалом у чемпіонаті Ужгорода з футболу- 2021 змагатимуться 7 команд: окрім двох названих, ще «Медея» (Оноківська ОТГ), «Радванка», «Еко», «Лідер» (Сторожниця) та «Будівельник». Команди зіграють у два кола кожний з кожним, ігри проводитимуть на стадіонах «Авангард» та «Автомобіліст».
У сьогоднішньому матчі гравці «Вопака» не дали суперникам – «Невицькому замку» – жодних шансів і перемогли із розгромним рахунком 7:1.
Уже завтра, 12 травня, о 18.30 на стадіоні «Авангард» зустрінуться «Еко» та «Лідер» , а 13 травня у такий же час, але на «Автомобілісті», зіграють «Радванка» і «Будівельник». Хто ж стане чемпіоном та призерами футбольного сезону 2021 року, стане відомо восени.