В Ужгороді студенти та підприємці взяли участь у брейнштормі із перспективою подальшого працевлаштування молоді

Опубліковано: Квітень 21, 2023

В Ужгороді студенти та підприємці взяли участь у брейнштормі із перспективою подальшого працевлаштування молоді

Брейншторм із перспективою подальшого стажування або працевлаштування молоді в одному із закарпатських бізнесів відбувся напередодні в Ужгороді.

Організатори – управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради, підприємці спільноти «Board Закарпаття».

Розпочали зустріч із знайомства, учасники розповіли про себе, мотивацію й очікування від такої комунікації з представниками бізнесу. Студенти поділилися, що вже мають свої стартапи і невеликі бізнес-проєкти, які втілюють уже зараз, водночас аналізують досвід та успішні кейси вже відомих компаній, дехто тільки планує розвиватись у цьому напрямку.

Начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради Алла Чернобук привітала учасників, порекомендувала брати максимум від таких зустрічей, організацію яких планують продовжувати й надалі, наголосила, що за активною молоддю –  успішне майбутнє нашої країни.

Викладач УжНУ, партнер «Board Закарпаття» Віталій Герзанич розповів про вже наявні напрацювання, досвід попередніх зустрічей із молоддю, які вже стають традиційними.

Засновник групи компаній «Yabryk Management Group» Василь Ябрик окреслив мету зустрічі, запросив молодь до обговорення стратегії бізнес-проєкту, який реалізовуватимуть в Ужгороді вже у червні, зокрема маркетинговий та PR-напрямок.

У командах, кожну з яких модерував підприємець, провели мозковий штурм, після чого учасники презентували свої ідеї.

Переможці отримали абонементи в мережу спортивних залів міста, піцерію та клініку естетичної медицини, з кращими учасниками брейншторму підприємці продовжать співпрацювати.