В Ужгороді урочисто нагородили цьогорічних випускників-медалістів

Опубліковано: Червень 28, 2024

В Ужгороді урочисто нагородили цьогорічних випускників-медалістів

В Ужгороді традиційно урочисто нагородили цьогорічних випускників-медалістів – кращих 11-класників громади зібрали сьогодні у дворику Ужгородського замку, аби привітати із успішним закінченням школи.

Цьогоріч в обласному центрі Закарпаття – 979 випускників, із них 148 закінчили навчання з медалями – 112 із золотою, 26 – зі срібною. Медалі їм вручили Ужгородський міський голова Богдан Андріїв та начальниця управління освіти міської ради Наталія Баранюк.

Захід розпочали із Гімну України, який виконала заслужена артистка України, Маріанна Сухолова,  подяки українським захисникам та хвилини мовчання за тими, хто віддав своє життя у війні з російським агресором.

Найкращих випускників привітали й голова Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита, узяли участь в урочистостях і заступник начальника Закарпатської ОВА Ігор Шинкарюк, заступники міського голови Ужгорода Іван Завидняк та Вадим Борець, батьки, рідні та друзі випускників.

Особливим було вітання, яке підготували батьки наших випускників, які зараз відстоюють нашу волю та незалежність України на передовій.

Святкову програму доповнив виступ харизматичного Енлео.

Щоб пам'ять про кращих учнів залишилась в Ужгороді, їхні імена вписали у Золотий літопис – Книгу шани за особливі успіхи у навчанні. Імена випускників-медалістів у Золотому літописі засвідчили міський голова Богдан Андріїв та начальниця управління освіти Наталія Баранюк.