В Ужгороді відбулося ЗНО з англійської мови

Опубліковано: Липень 07, 2020

У вівторок, 7 липня, відбулося ЗНО з англійської мови. В окрузі міста Ужгорода, відповідно до потреби, збільшили кількість пунктів тестування і цьогоріч працювали 4 пункти – на базі Класичної гімназії, Лінгвістичної гімназії, УЗОШ №8 та УЗОШ № 20, всі вони були забезпечені якісною звуковідтворювальною технікою, інформує управління освіти Ужгородської міської ради.
Участь у ЗНО з англійської мови взяли 824 учасники тестування із 939 зареєстрованих (Ужгород, Чоп, Ужгородський, Великоберезнянський, Перечинський райони), порушень процедури проходження ЗНО учасниками не зафіксовано.
У середу, 8 липня будуть опубліковані правильні відповіді на завдання тестів.
Установлення порога «склав/не склав» та визначення результатів ЗНО з іноземних мов відбудеться за підсумками засідання експертної комісії з питань визначення результатів ЗНО не пізніше 24 липня. Цього ж дня будуть опубліковані таблиця відповідності тестових балів оцінкам за шкалою від 1 до12 балів та таблиця переведення тестових балів з іноземних мов у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів.
Учасники, які подолають поріг «склав/не склав», зможуть узяти участь у конкурсному відборі до закладів вищої освіти.
Результати тестування з англійської мови будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників ЗНО 25 липня.
Після цього навчальні заклади отримають результати державної підсумкової атестації своїх учнів.
Учасники тестування, які не змогли взяти участь в зовнішньому оцінюванні через об'єктивні причини, можуть протягом 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву.