В Ужгороді відбувся товариський матч між командами групи здоров’я, працівниками міської ради та Федерації футболу Закарпаття

Опубліковано: Жовтень 07, 2019

В Ужгороді відбувся товариський матч між командами групи здоров’я, працівниками  міської ради та Федерації футболу Закарпаття

Днями в Ужгороді на стадіоні «Авангард» відбулася товариська зустріч між футбольними командами групи здоров’я «Die Alten Hereen Shneegatten», працівниками Ужгородської міської ради та Федерації футболу Закарпаття.
Ужгородський міський голова Богдан Андріїв виконав почесну місію – із капітанською пов'язкою вивів на поле збірну футболістів-ветеранів нашого міста та привітав суперників – команду ветеранів із австрійського містечка Шнігатерн, що знаходиться за 40 км від Зальцбурга.

Кожного року любителі футболу Шнігатерна їдуть в одну з країн Європи на товариський поєдинок. Побували в багатьох країнах, а цього року обрали Ужгород.

Уже з 10-ї хвилини матчу почала відчуватися перевага наших футболістів, а на 21-й ужгородці забили перший гол. Поєдинок був напруженим і видовищним, завершився із рахунком 4:2 на користь господарів поля.

Після матчу Почесний консул Словацької Республіки в Україні Олег Адамчук та головний спеціаліст відділу молоді та спорту Ужгородської міської ради Петро Милян вручили Призи кращих гравців – представнику збірної ветеранів Ужгорода Юрію Бучку та голкіперу любителів футболу міста Шнігатерн Курту Гльокнеру. Приз за кращий гол матчу дістався Патріку Прекнеру, чий другий гол у ворота ветеранів Ужгорода зірвав овації уболівальників. Обидві команди отримали і кубки про пам’ятний футбольний матч.

Гості з Австрії також ознайомилися з Ужгородом, його пам'ятками та історією.

Фото - Федерації футболу Закарпаття