В Ужгороді – Всеукраїнський турнір із дзюдо «RANDORI SPRING CUP»

Опубліковано: Квітень 01, 2023

В Ужгороді – Всеукраїнський турнір із дзюдо «RANDORI SPRING CUP»

До обласного центру Закарпаття приїхали близько півтори сотні спортсменів 2007-2009 років народження із різних куточків України.

Традиційні змагання серед кадетів та кадеток U-16 відбуваються 2 дні – 1-2 квітня, їх проводять за офіційними правилами IJF на трьох татамі у 9-ти вагових категоріях серед дівчат та  юнаків. Представницький  турнір приймає  Ужгородська класична гімназія.

Учасників, тренерів, гостей привітав і міський голова Богдан Андріїв, подякував  організаторам, що в такий складний  час продовжують проводити змагання  і дають можливість юним спортсменам демонструвати свої результати, ще більше вдосконалюватися. Слова вдячності і нашим захисникам, які боронять державу, наближають перемогу та дають можливість проводити такі  турніри. Юним  дзюдоїстам  і дзюдоїсткам  Богдан Євстафійович побажав подальших успіхів на татамі.

В офіційному відкритті турніру взяли участь також заступник голови Закарпатської ОВА Ігор Шинкарюк, начальниця управління у справах культури, молоді та спорту міськради Алла Чернобук, очільник  Закарпатської обласної федерації дзюдо та клубу дзюдо «RANDORI» Валерій Пересоляк, віцепрезидент  Закарпатської обласної федерації дзюдо Юрій Ігнатко, керівник обласної дитячо-юнацької спортивної школи Степан Молнар, інші поважні гості.

Організатори – Федерація дзюдо Закарпатської області та клуб «RANDORI» за підтримки ОВА та Ужгородської міської ради.