В Ужгороді визначили кращих серед команд мікрорайонів міста

Опубліковано: Грудень 26, 2022

В Ужгороді визначили кращих серед команд мікрорайонів міста

Підсумковий новорічний турнір із футболу «Фінал чотирьох» серед команд мікрорайонів Ужгорода відбувся сьогодні в спорткомплексі «Юність».
У вирішальних поєдинках зустрілися найсильніші з понад двох десятків команд за підсумками 12 цьогорічних турнірів: «Проспект-Junior», «Тельмана», «Пікниця» та «Paradise».


За підсумками змагань кращою командою цьогоріч стала «Paradise», друге місце посіла команда «Тельмана», третє – «Проспект-Junior» та четверте – «Пікниця».


Визначили і кращих гравців: Станіслав Бойко – «Проспект-Junior», Мартин Фулайтер – «Тельмана», Андрій Коцан – «Пікниця», Максим Попович – «Paradise».
Заступник міського голови Василь Гомонай та начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міськради Алла Чернобук привітали учасників змагань, побажали здоров’я, миру, нових звершень у 2023 році. Участь у нагородженні взяв і представник відділення НОК України в Закарпатській області Анатолій Плеханов. Гравцям вручили медалі та кубки, а також солодкі новорічні подарунки.