В Ужгороді засвітили вогні головної ялинки міста

Опубліковано: Грудень 18, 2019

В Ужгороді засвітили вогні головної ялинки міста

Новорічно-різдвяні свята в Ужгороді розпочалися: сьогодні, у переддень Святого Миколая, на площі Театральній відбувся вже традиційний Парад Миколайчиків і урочисто засвітили вогні головної ялинки міста.


Школярі, студенти у червоних шапочках у центрі Ужгорода роздавали перехожим цукерки, вітали з прийдешніми новорічно-різдвяними святами, танцювали біля ялинки.


На святкування прийшло чимало ужгородців, гостей міста. На площі Театральній із новорічними святами привітав міський голова Богдан Андріїв: "Хай Новий рік принесе кожному те, про що він мріє. Я ж бажаю всім миру, щастя і добра, єдності, злагоди в родинах".


Зі сцени у центрі міста музичні вітання представили юні таланти: учні ужгородських шкіл, учасники дитячих творчих колективів – шкіл №№6,7, 11, вокального колективу "Перлинка", танцювального колективу "Лідер Денс" школи №20 – ліцею «Лідер», школи мистецтв, хореографічного ансамблю «Зефірчик-Зіраті», народного вокального ансамблю «Писанка».


Розважали малечу та всіх присутніх на площі й актори лялькового театру «Бавка».
Цього року 14-метрову ялинку в центрі Ужгорода, яку подарували жителі вулиці Лайоша Кошута, прикрашають майже пів тисячі кульок білого, жовтого, срібного та червоного кольорів, понад 400 метрів гірлянд.