В Ужгороді завершився футбольний турнір пам’яті дитячого тренера Володимира Пінковського 

Опубліковано: Червень 29, 2022

В Ужгороді завершився футбольний турнір пам’яті дитячого тренера Володимира Пінковського 

Традиційний – уже сьомий за ліком – футбольний турнір пам’яті дитячого тренера Володимира Пінковського завершився сьогодні в Ужгороді.

Упродовж двох днів на стадіоні «Авангард» змагалися понад три сотні спортсменів 2013 р.н. із різних куточків Закарпаття.

Заступник міського голови, очільник Асоціації футболу Ужгорода Василь Гомонай привітав учасників, побажав їм успіхів і високих результатів, подякував батькам, тренерам, організаторам турніру, які сприяють спортивному розвитку молодого покоління. Згадав час, коли Володимир Пінковський був і його тренером, як учив своїх вихованців не тільки правилам гри, а головне – бути хорошими людьми, любити футбол і загалом спорт, а також свою державу.

На нагородження прийшли і рідні Володимира Пінковського – дружина Марія, донька Марина, внуки. Дочка видатного тренера – Марина Карпинець, яка є директоркою ужгородського НВК «Гармонія», – привітала юних спортсменів, подякувала організаторам, що цей турнір пам’яті вже став доброю традицією, до якої долучаються спортсмени з усього краю.

За підсумками суддів, 3-є місце посіла команда «СДЮСШОР 2014» (Ужгород), 2 місце – команда «Сузір’я» (Свалява), і переможцями стали гравці команди «FSG сині» (Ужгород).

Також відзначили кращих гравців у номінаціях:

- кращий воротар – Дмитро Костик («FSG сині»);

- кращий захисник – Олександр Бойчук («СДЮСШОР 2014»);

- кращий півзахисник – Дмитро Микита («Сузір’я»);

- кращий нападник – Михайло Коваль («СДЮСШОР 2014»);

- кращий гравець – Тимофій Пугачов («FSG сині»);

- кращий бомбардир – Микита Попович («Сузір’я»).

Змагання відбулися за підтримки ГО «Асоціація футболу Ужгорода», управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради та обласного благодійного фонду «За майбутнє покоління».