В Ужгороді завтра, 24 березня, – загальноміське прибирання

Опубліковано: Березень 23, 2023

В Ужгороді завтра, 24 березня, – загальноміське прибирання

 Закликаємо ужгородців та гостей міста завтра, 24 березня, долучитися до загальноміського прибирання

 

День благоустрою в Ужгороді проведуть відповідно до розпорядження керівника Закарпатської обласної військової адміністрації Віктора Микити про безстрокову акцію «Закарпаттю – чисте довкілля» та розпорядження міського голови Богдана Андріїва про проведення весняної толоки.

 

У заходах із впорядкування зелених зон, прибудинкових, прилеглих та закріплених територій візьмуть участь підприємства, які виконують роботи з утримання житлових будинків та прибудинкових територій, ОСББ, ЖБК, комунальні підприємства, суб’єкти господарювання, громадські організації, педагогічні колективи навчальних закладів, працівники Ужгородської міської ради, мешканці міста.

 

Запрошуємо небайдужих жителів громади організувати прибирання у  своїх дворах, також можна долучитися до прибирання на таких локаціях: набережні Незалежності, Київська, Слов’янська та Ботанічна.

 

Мешканці, які прибиратимуть двори багатоквартирної житлової забудови, прилеглі території до власних будинковолодінь, можуть приносити зрізане гілля до сміттєвих майданчиків: звідти їх протягом місячника благоустрою, який триває до 13 квітня, забиратимуть працівники   КП «КШЕП».