В Ужгороді – змагання з гирьового спорту серед поліцейських

Опубліковано: Лютий 27, 2020

В Ужгороді – змагання з гирьового спорту серед поліцейських

Дводенний Чемпіонат Національної поліції України з гирьового спорту стартував сьогодні в ужгородському спорткомплексі “Юність”.

Тут змагаються близько двох сотень учасників із 27 збірних командах головних управлінь Національної поліції України. Такі змагання проводять щороку в різних містах України, в обласному центрі Закарпаття – уперше.
Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв зазначив: “Ви, нові обличчя Національної поліції України, доводите, що важливо бути в хорошій фізичній формі, аби якісно виконувати завдання, зокрема боротися зі злочинністю”. Також Богдан Євстафійович побажав учасникам перемог і приємного перебування в Ужгороді, де, як додав, відкрилося багато спортивних об'єктів для можливості проведення різноманітних змагань.

В офіційному відкритті також взяли участь заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк, керуючий справами Закарпатської облради Юрій Гузинець, в.о. начальника управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Олег Муртазін, заступник начальника ГУНП в Закарпатській області Роман Ус, начальник Управління патрульної поліції в Закарпатській області Юрій Марценишин, головний суддя змагань Андрій Яремус та інші. Хвилиною мовчання вшанували загиблих на Сході України правоохоронців.

Заслужений артист України Олександр Садварі із духовим оркестром Нацполіції в Закарпатській області виконали Гімн України. Підтримали учасників чемпіонату й ансамбль мажореток “Акцент” Ужгородського інституту культури та мистецтв (під керівництвом Ірини Шевцової), а також юні гімнастки (під керівництвом Валентини Плавайко).

Далі учасники провели розминку і перейшли до самих змагань – у різних вагових категоріях піднімали гирі по 24 кг.
Триватимуть змагання і завтра, 28 лютого, – свої сили випробовуватимуть учасники у вагових категоріях “95 кг” та “Понад 95 кг”.