В Ужгородській міській багатопрофільній клінічній лікарні оновили харчоблок

Опубліковано: Серпень 22, 2024

В Ужгородській міській багатопрофільній клінічній лікарні оновили харчоблок
У клінічній лікарні з невідкладних станів та екстреної медичної допомоги, що на вулиці Івана Коршинського (колишня вулиця Олександра Грибоєдова), яка входить до складу КНП "Ужгородська міська багатопрофільна клінічна лікарня" - оновили харчоблок. Роботи профінансувало ТОВ «Кейтерінг Діннер», із яким комунальний заклад уклав договір на послуги із харчування. Для покращення якості послуг товариство придбало нове обладнання, забезпечить також спеціальний вантажний транспорт, який доставлятиме їжу у всі відділення медичного закладу.
Сьогодні міський голова Богдан Андріїв, його заступник Іван Завидняк оглянули роботи, поспілкувалися із медичним персоналом та представником «Кейтерінг Діннер».
Як зазначалося, уже з наступного тижня чотириразовим харчуванням щодня забезпечуватимуть близько 800 стаціонарних хворих. А загалом є можливість збільшити виробничі потужності і харчувати до 1500 пацієнтів на добу.
Міська влада продовжує системну роботу, спрямовану на підвищення якості послуг, які надають комунальні медичні заклади, а також покращення умов для перебування хворих, роботи персоналу. Зокрема, як ми інформували, на останньому засіданні виконкому підтримали «Програму покращення харчування пацієнтів при проходженні
стаціонарного лікування у КНП «Ужгородська міська багатопрофільна клінічна лікарня» Ужгородської міської ради на 2024-2026 роки», її ресурсне забезпечення на наступний рік передбачене у розмірі 15 мільйонів гривень. Документ ще внесуть на розгляд депутатів на найближчій сесії міськради.