В Ужгородській міській раді стартував тренінг у межах проєкту Міжнародної організації з міграції

Опубліковано: Травень 10, 2023

В Ужгородській міській раді стартував тренінг у межах проєкту Міжнародної організації з міграції
В Ужгородській міській раді сьогодні, 10 травня, стартував тренінг у межах проєкту Міжнародної організації з міграції «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад». Участь у ньому беруть представники Ужгородської міської територіальної громади та Холмківської ОТГ.
Протягом двох днів учасники, які пройшли попередню реєстрацію, навчатимуться, як правильно та ефективно збирати інформацію про потреби та проблеми у громадах.
Нагадуємо, проєкт Міжнародної організації з міграції орієнтований на зміцнення стійкості громад у середовищі численних потрясінь шляхом розбудови спроможності до збору та використання даних на місцевому рівні і фінансується урядом Канади, Міністерством закордонних справ, торгівлі та розвитку.
Він триватиме до грудня 2023 року і складатиметься із кількох етапів: навчальні тренінги, розробка проєктів, написання заявок на отримання мінігрантів.
Метою участі у проєкті є реалізація інклюзивної, гендерно-чутливої політики, зокрема забезпечення захисту та повну інтеграцію в громаду усіх верств населення.
Наступний навчальний тренінг відбудеться 17-18 травня, він стосуватиметься аналізу даних. Охочі можуть взяти участь у заході, попередньо повідомивши контактну особу – Ревту Надію Михайлівну (0505498902).