В Ужгородській міськраді відбулася зустріч із делегацією регіонального представництва Консультативної місії ЄС

Опубліковано: Липень 22, 2021

 В Ужгородській міськраді відбулася зустріч із делегацією регіонального представництва Консультативної місії ЄС
Делегація Львівського регіонального представництва Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки в Україні побувала сьогодні з робочим візитом в Ужгородській міській раді.
Із головою регіонального представництва Консультативної місії ЄС Ханелоре Вальєр (Німеччина), старшим радником/тренером Мареком Дзердзега (Польща), фахівчинею із планування та звітності Сорен Хансен (Данія) та експерткою з питань координації регіонального співробітництва Дарією Семеновою (Україна) зустрілися заступник міського голови Ужгорода Вадим Борець, начальниця управління міжнародного співробітництва та інновацій міськради Вікторія Тарахонич і її заступниця Вікторія Білас.
Члени делегації розповіли, що міжнародні експерти, які працюють у місії, надають підтримку державним органам України у послідовному реформуванні сектору цивільної безпеки шляхом стратегічних консультацій і практичної підтримки заходів з реформування. Усе – згідно зі стандартами ЄС, міжнародними принципами належного врядування та дотримання прав людини. В Ужгороді відкривати представництво не планують, однак зацікавлені у співпраці із міською радою.
Заступник міського голови Вадим Борець розповів про співпрацю Ужгородської міської ради із містами-побратимами, їх на сьогодні 22, зазначив, що така співпраця, обмін досвідом, втілення кращих практик закордонних партнерів є важливими у роботі органу місцевого самоврядування.