В Ужгородському зональному відділі Військової служби правопорядку відбулися урочистості з нагоди Дня захисника України

Опубліковано: Жовтень 16, 2019

В Ужгородському зональному відділі Військової служби правопорядку відбулися урочистості з нагоди Дня захисника України

Урочистості з нагоди Дня захисника України та прибуття особового складу із зони проведення Операції об’єднаних сил після виконання завдань відбулися сьогодні в Ужгородському зональному відділі Військової служби правопорядку.

Розпочали зустріч із виступу начальника Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку полковника Федора Міцеля. Він наголосив на важливості захисту держави від ворога на Сході, подякував колегам за службу.

Вітання від імені міського голови Ужгорода Богдана Андріїва військовим передав його заступник Василь Гомонай: «Дякуємо за те, що ви робите. Дякуємо від усієї громади нашого міста, від наших дітей, батьків, які мають можливість жити під мирним небом і дивитися в майбутнє з оптимізмом. Найцінніше в державі - це наша незалежність, наші права. Україна така, бо є ви, спасибі вам та низький уклін».

Військовим вручили грамоти, нагороди. Зокрема, грамоти Ужгородської міської ради та подарунки Василь Гомонай передав начальнику групи матеріально-технічного забезпечення майору Анатолію Гончаренку, заступнику начальника штабу з мобілізаційної роботи майору Олегу Жуку, старшому водію автомобільного відділення взводу забезпечення молодшому сержанту Василю Кирлику, сержанту-менеджеру відділення персоналу штабу Галині Рогач, заступнику командира роти з морально-психологічного забезпечення молодшому лейтенанту Миколі Суботі.

Провели і спільну молитву за Україну та її захисників.