Великодні паски для захисників на передовій освятили в Ужгороді

Опубліковано: Квітень 21, 2022

Великодні паски для захисників на передовій освятили в Ужгороді

"Керівництво та депутати міської ради Ужгорода відгукнулися на ініціативу-прохання до всіх закарпатців до світлого свята Великодня зібрати вантаж на передову, нашим захисникам, зокрема, бійцям 128-ої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.
Сьогодні на площі Народній священники кількох конфесій освятили паски, писанки, ковбасу, солодощі, навіть цілі кошики з усім, чим на Закарпатті зазвичай наповнюють їх до Великодня. Смаколики привезли від шкіл, бібліотек, підприємців, різних територіальних громад нашого краю, Закарпатської військової адміністрації та обласної ради, Ужгородської міської ради. Багато хто додав до «передачі» військовим дитячі малюнки.
У вантаж на передову зібрали також консерви, інші продукти, квадрокоптери, спеціальні військові аптечки, джгути, бронежилети та багато іншого – загалом каміон та кілька позашляховиків. Доставку організовує ГО «Волонтери Закарпаття». Щира вдячність усім, хто долучився.
Це – ще одне свідчення, як багато можемо, коли об’єднуємося. Нашим захисникам поїхали не лише смачні гостинці, потрібні засоби, а й величезна позитивна енергетика, наша любов і неймовірне бажання, щоб війна якомога швидше закінчилася перемогою і вони повернулися. Сподіваємося, світла Великодня благодать буде їх охороняти і додавати сил", – написав міський голова Богдан Андріїв.