Великодню благодійну акцію «Паска для воїна» провели сьогодні в Ужгороді

Опубліковано: Квітень 11, 2023

Великодню благодійну акцію «Паска для воїна» провели сьогодні в Ужгороді

Закарпатці з усіх територіальних громад краю спекли тисячі пасок для захисників, привезли писанки, м’ясні вироби, сири, дитячі малюнки зі словами подяки і підтримки захисникам. Паски для воїнів передали й від Ужгородської міської територіальної громади, а також від міських медичних комунальних закладів.

На площі Народній представили як окрему продукцію, так і вже зібрані великодні кошики. Таку акцію провели вже вдруге, аби кожен український воїн навіть далеко від дому відчув турботу і святковий великодній настрій. Керівник Закарпатської ОВА Віктор Микита та голова Закарпатської облради Володимир Чубірко подякували  громадам краю і волонтерам.

Участь в акції також взяли секретар Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян, заступники міського голови Василь Гомонай і Василь Пинзеник, начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Алла Чернобук, в.о. начальника управління економічного розвитку міста Василь Цап.

Священнослужителі освятили великодню продукцію, яку передадуть захисникам у військові підрозділи в райони, де зараз тривають бойові дії.