Відбулася друга стратегічна сесія в рамках проєкту Uzhhorod ReTour

Опубліковано: Серпень 13, 2021

Відбулася друга стратегічна сесія в рамках проєкту Uzhhorod ReTour
Другу стратегічну сесію в рамках проєкту Uzhhorod ReTour провела сьогодні комунальна установа «Агенція розвитку Ужгорода» з представниками бізнесу, лідерами туристичної галузі міста, екскурсоводами, громадськими активістами.
У зустрічі взяли участь заступник міського голови Ужгорода Василь Пинзеник, радник з економічних питань Генерального консульства Словацької Республіки в Ужгороді Роман Жатко, директорка «Агенції розвитку Ужгорода» Маріанна Собран, депутатки міськради Юліана Бокоч та Алла Чернобук, модератор проєкту Віктор Стинич, голови Ужгородської молодіжної ради – Олена Біланіна та обласної молодіжної ради – Роман Канюк, координаторка Чеського Центру в Ужгороді Любов Павлишин та інші.
Зокрема, обговорювали цільову аудиторію туристичного Ужгорода та поділилися думками щодо календаря подій, цікавих для гостей міста. На попередній сесії говорили ж, як залучити більше туристів до обласного центру.
Нагадаємо, проєкт, за підтримки Ужгородської міської ради, реалізовує КУ «Агенція розвитку Ужгорода» в рамках «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що фінансується спільно Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.