Відбулося чергове засідання робочої групи щодо вимог до забудовників

Опубліковано: Квітень 08, 2021

Відбулося чергове засідання робочої групи щодо вимог до забудовників
Дві будівлі, які планується здавати в експлуатацію, сьогодні розглянули на черговому засіданні робочої групи в Ужгородській міській раді. Нагадаємо, група, яку очолює заступник міського голови Іван Шимон і до складу якої входять представники різних підрозділів міськради, постачальних компаній, контролюючих служб, депутати і члени виконкому, створена для контролю, чи забудовники виконують усі належні вимоги.
Щодо зведеного на вулиці Українській, 58 супермаркету АТБ всі служби надали довідки з позитивними висновками. До понеділка, 12 квітня, зобов’язали забудовника вирішити всі спірні питання з представниками управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області і представити відповідну довідку.
Інший об’єкт – багатоповерхівку із приміщеннями комерційного призначення на вулиці Капушанській, 34 вже розглядали на минулому засіданні робочої групи, 25 березня. Тоді забудовнику категорично відмовили, насамперед через значні претензії управління державного архітектурно-будівельного контролю Ужгородської міськради. Сьогодні начальниця управління Олександра Зотова запевнила, що особисто перевірила і переконалася: всі недоліки виправили, є також довідки про виконання від постачальних організацій за винятком газо- та водопостачання, оскільки, запевнили, роботи ще завершують. Зауваження були від голів ОСББ сусідніх багатоквартирних будинків, зокрема про те, що забудовник обіцяв облаштувати заїзд до паркувальних місць, зробити дитячий майданчик та підземні ємності для відходів. Представники забудовника запевнили, що виконають взяті зобов’язання. Зрештою, робоча група погодила введення будинку в експлуатацію за умови, що до понеділка будуть належні довідки про виконання всіх вимог і щодо газо- та водопостачання.