Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Ужгородської міської ради

Опубліковано: Жовтень 27, 2021

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Ужгородської міської ради

На черговому засіданні виконкому Ужгородської міської ради сьогодні розглянули питання звітів про виконання цільових Програм за 1 півріччя цього року – Програми благоустрою міста Ужгород на 2018 – 2022 роки; Програми реконструкції та капітального ремонту системи зовнішнього освітлення міста Ужгород на 2021 – 2023 роки; Програми капітального ремонту житлового фонду м. Ужгород на 2018 – 2022 роки; Програми розвитку житлового фонду соціального призначення та житлових об'єктів, які використовуються для забезпечення діяльності дитячих будинків сімейного типу у місті Ужгород на 2019 – 2022 роки та інших.

Також звільнили від сплати ФОП Павленко С.Л., ФОП Пильник О.В., ТОВ «ВІП Автореклама», ТОВ «ЕКО ХХІ СТОЛІТТЯ» – за тимчасове користування місцями для засобів зовнішньої реклами, які розміщували плакати з соціальною рекламою.

4 громадянам дозволили приватизацію помешкань, зокрема і приватизацію житлових приміщень у гуртожитках на вул. Василя Комендаря,50, Олександра Бородіна, 14.

Крім того, члени виконкому міськради Ужгорода затвердили протокол засідання конкурсного комітету про визнання переможцем конкурсу на обслуговування маршруту № 24 та на відновленому маршруті № 22.

Кілька рішень ухвалили в інтересах захисту прав неповнолітніх. Зокрема, про встановлення піклування над дитиною, опіки над майном, двом громадянам встановили порядок участі у вихованні дитини, п’ятьом – надали дозвіл на посвідчення угод про вчинення правочинів від імені дітей щодо майна, право власності або право користування яким мають діти.