Відбувся повторний конкурс на зайняття вакантної посади директора Ужгородського міського пологового будинку

Опубліковано: Жовтень 15, 2019

Сьогодні, 15 жовтня, відбувся повторний конкурс на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Ужгородський міський пологовий будинок» Ужгородської міської ради

Нагадуємо: із 25 вересня до 10 жовтня 2019 особи, які претендували на участь у повторному конкурсі на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Ужгородський міський пологовий будинок» Ужгородської міської ради, мали можливість подавати документи на участь у цьому конкурсі.

Документи приймали до 17.00 10 жовтня 2019 року, надійшли вони від одного претендента, за рішенням конкурсної комісії цього претендента було допущено до участі у конкурсі. Сьогодні під час конкурсу заслухали пропозиції претендента і  шляхом голосування членів конкурсної комісії було визначено переможцем конкурсу Онопка Олега Юрійовича.

Рішенням комісії внесено подання Ужгородському міському голові про призначення переможця конкурсу Онопка О.Ю. на посаду директора комунального некомерційного підприємства «Ужгородський міський пологовий будинок» Ужгородської міської ради.