Відкритий чемпіонат Асоціації гирьового спорту України триває цими днями в ужгородському спорткомплексі «Юність»

Опубліковано: Квітень 01, 2023

Відкритий чемпіонат Асоціації гирьового спорту України триває цими днями в ужгородському спорткомплексі «Юність»
Участь у змаганнях беруть 160 спортсменів із 15 областей України – Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Рівненської, Волинської, Хмельницької, Київської, Дніпропетровської, Донецької, Харківської, Запорізької, Чернігівської, Черкаської, Житомирської та – міста Києва. Представлені і закарпатські спортсмени. У програмі – двоборство, довгий цикл, ривок, естафета та 30 хвилинний марафон з підняття гирі.
Ужгородський міський голова Богдан Андріїв привітав учасників змагань, побажав вдалих виступів, нових здобутків, перемог, зазначив, що багато спортсменів зараз перебувають на Закарпатті, деякі знайшли тут прихисток від війни, а влада, своєю чергою, робить усе можливе, аби допомогти, підтримати молодих людей, які творять майбутнє України. Подякував захисникам і захисницям України, завдяки яким тут, в Ужгороді, є можливість проводити такі всеукраїнські змагання.
В офіційному відкритті також взяли участь заступник міського голови Ужгорода Василь Гомонай, начальник управління молоді та спорту департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА Олег Муртазін, начальниця управління у справах культури, молоді та спорту міськради Алла Чернобук, голова правління Асоціації гирьового спорту України Андрій Яремус.
Посвідчення майстрів спорту, а також медалі – за результатами вчорашнього дня змагань – вручили учасникам та учасницям змагань різних вікових категорій.
Триватиме чемпіонат і завтра, 2 квітня.