Віктор Погорелов: «Від сьогодні в дитячих садочках увімкнене опалення, для підтримання нормативної температури в приміщеннях»

Опубліковано: Жовтень 29, 2012

На сьогоднішній нараді з керівниками ЖРЕРів, перш за все міський голова подякував працівникам комунальних служб міста, за забезпечення нормальної роботи інфраструктури Ужгорода під час виборів до Верховної Ради України, крім того на нараді обговорювалися основні «комунальні» питання міста. Віктор Погорелов наголосив на вирішенні проблеми відсутності вуличного освітлення в Ужгороді, а саме на вул. Верховинській, Станційній та інших. Також міським головою було зазначено, що від сьогодні в дитячих садочках увімкнене опалення, для підтримання нормативної температури в приміщеннях.

Проблем з опаленням у місті не має, залишається лише питання підключення школи № 1, але як запевнив начальник КП «Уж-енергія» Іван Крайниківський, у лінгвістичній гімназії до 3 листопада опалення буде увімкнене. Із п’ятниці планується увімкнення опалення в старому корпусі, а далі підключать актовий та спорт зали.
УжНУ боргує водоканалу за послуги водопостачання та водовідведення, у разі не вирішення цього питання можуть бути задіяні відповідні санкції до установи. Із завтрашнього дня передбачається відключення водопостачання у кількох військових частинах, за борги перед водоканалом. Незважаючи на попередження керівництва цих військових частин, проблема на даний момент не є вирішена, повідомляє директор КП «Водоканалу» Юрій Омельяненко.
Віктор Погорелов наголосив керівнику КШЕПу Івану Довбаку, що необхідно приділити увагу очистці зливоприймачів від опалого листя, на вулицях міста.