Вітання міського голови Богдана Андріїва з Днем захисників і захисниць України

Опубліковано: Жовтень 14, 2021

Вітання міського голови Богдана Андріїва з Днем захисників і захисниць України
Дорогі ужгородці!
Ще донедавна нам здавалося, що війна буде лише на сторінках підручників історії, книг, у фільмах, бо сучасне покоління навіть застало вже не так багато свідків. Безпосередніх учасників Другої світової. Проте війна стала і для нас реальністю і триває в країні вже восьмий рік.
Символічно, що День захисників і захисниць України відзначаємо 14 жовтня, коли й День українського козацтва та Покрову Пресвятої Богородиці. Це – єдине релігійне свято, яке є одночасно національно-патріотичним та державним.
Наші захисники та захисниці – сильні, стійкі, відважні українці, які бережуть нас від жахів війни, завдяки їм можемо спокійно жити, працювати, займатися звичними і улюбленими справами, подорожувати, закохуватися, ростити дітей. Безмежне за це спасибі!
Схиляємо голови перед усіма, хто віддав найдорожче – свої життя. Вічна слава подвигу полеглих героїв!!
Вітаю всіх, хто зброєю чи інтелектом стоїть на сторожі нашої держави. Військовослужбовців, ветеранів війн, волонтерів. Нехай ваша сила завжди опирається на любов. Нехай мир буде нашими буднями, а не тривогою. Міцного здоров’я, витримки, яскравого і довгого життя, благополуччя у родинах, щоб завжди відчували захисний покров Божої матері. Шана і слава захисникам, слава Україні!