Водоканал вiдключатиме боржникiв

Опубліковано: Березень 15, 2007

На початку лютого наша газета писала про придбане ужгородським Водоканалом обладнання для вiдключення боржникiв (за нього довелося викласти 60 тис. грн.), котре здатне заблокувати каналiзацiю в окремо взятiй квартирi вiд 9-го до 1-го поверху включно.

У березнi його вже застосовуватимуть на практицi. Адмiнiстрацiя КП попереджає, що робота з вiдключення неплатникiв вiдтепер вестиметься постiйно, i ще раз просить розрахуватися за наданi послуги. Абоненти, якi заборгували оплату бiльш нiж за 2 мiсяцi, реально ризикують залишитися без води чи каналiзацiї, а щоб знову користуватися цими благами цивiлiзацiї, муситимуть платити за їх пiдключення — пiсля погашення боргiв, звiсно.

Нагадаємо, що з початку року населення недоплатило Ужгородському водоканалу 465 тис. грн. Справно розраховуються лише близько 70% споживачiв, а грошi за електроенергiю вiд пiдприємства вимагають одразу i в повному обсязi.

а боротьба з автоматами триває…

Податкiвцi мiста всерйоз узялися за виведення “з тiнi” тих пiдприємцiв, якi незаконно здiйснюють дiяльнiсть у сферi грального бiзнесу.

Цього тижня працiвники ДПI в м. Ужгородi спiльно з мiським вiддiлом податкової мiлiцiї продовжили роботу з виявлення нелегальних iгрових автоматiв. У ходi перевiрок iгрових залiв мiста у двох iз них було виявлено 23 працюючi iгровi автомати, на якi не було патентiв та лiцензiй на право здiйснення послуг у сферi грального бiзнесу. Документiв про походження iгрових автоматiв їхнi власники також не представили. Допоки iгровi автомати вилучено i направлено на вiдповiдальне зберiгання адмiнiстраторiв залiв до з’ясування питання по сутi. Орiєнтовна вартiсть вилучених автоматiв становить близько 65000 грн.