Волошин: комунальники в Ужгороді скоро «зашиються»

Опубліковано: Грудень 08, 2014

На Слов’янській набережній в Ужгороді вже завтра працюватимуть комунальники – там вода стікає просто на електричні дроти. Про це на сьогоднішній нараді в мерії з комунальниками повідомив директор КП «Водоканал» Юрій Омеляненко. Схожа ситуація на вулиці Анкудінова, це днями активно обговорювали ужгородці у Фейсбук.
Міський голова Віктор Погорєлов узяв проблему на особистий контроль. «Це не просто витік – таке небезпечне поєднання може забрати людське життя. В місті взагалі часто можна зустріти кабелі, які стирчать назовні та несуть страшну небезпеку», – наголосив керівник міста.
Втім комунальники запевнили, що всі кабелі, що висунулися з ліхтарів – не діючі, тому безпечні. Проте така відповідь не задовольнила керівництво міста.

Перший зам міського голови Іван Волошин пояснив, що вже зовсім скоро запускається програма взаємодії посадовців Ужгорода та громади «Відкрите місто» і без системного підходу до проблем щодня на ресурс будуть надходити десятки заяв.
«Фото та відео біля таких місць робитимуть усі. Ви будете зашиватися, якщо не буде аналізу», – пояснив Волошин керівникам комунальних служб.