Вранці набережними Ужа відбувся забіг на підтримку здорового способу життя

Опубліковано: Червень 07, 2020

Вранці набережними Ужа відбувся забіг на підтримку здорового способу життя

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв сьогодні долучився до забігу "Біжи з Головою! Біжи до мети!", який ініціював голова Закарпатської обласної державної адміністрації Олексій Петров.

Учасники різного віку (від 10 до 70 років), серед яких професійні спортсмени (представники федерації легкої атлетики в Закарпатській області, учасники спортивних клубів, вихованці Ужгородської ДЮСШ 1), а також аматори з Ужгорода та району, Виноградова і Перечина, пробігли 10 кілометрів.

Стартували на набережній Незалежності від медичного факультету УжНУ, бігли 4 кола через транспортний і пішохідний мости. Наприкінці переможців не визначали, оскільки метою було залучення громадськості до здорового способу життя та занять спортом, що особливо важливо після малорухливості в період карантину. Олексій Петров і Богдан Андріїв вручили спортсменам-новим членам Федерації легкої атлетики у Закарпатській області посвідчення. Організатори висловили сподівання, що такий забіг стане традиційним. А міський голова Ужгорода нагадав, що займатися бігом та спортом усі охочі можуть також на стадіонах міста, зокрема на "Авангарді" та "Автомобілісті", де, як відомо, для цього зроблено всі умови.