Введення в експлуатацію двох об'єктів в Ужгороді погодила робоча група

Опубліковано: Травень 06, 2021

Введення в експлуатацію двох об'єктів в Ужгороді погодила робоча група

Два об’єкти, щодо яких у Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) подали документи про прийняття в експлуатацію, сьогодні в Ужгородській міській раді розглянули на черговому засіданні робочої групи.  

Щодо реконструкції кафе на вулиці Минайській,6а не було зауважень до виконання забудовником містобудівних умов та обмежень і технічних умов, виданих експлуатуючими організаціями, тому підтримали введення в експлуатацію.

ТОВ «Закарпатська фірма «Медтехніка», на замовлення якої проводилася реконструкція з розширенням торгово-офісних приміщень на площі Корятовича,14, має доповнити гарантійний лист щодо відеоспостереження конкретними термінами (не більше місяця) та договором із підрядною організацією, яка їх виконуватиме. З такою умовою сьогодні підтримали введення цього об’єкту в експлуатацію.

Керівник робочої, заступник міського голови Ужгорода Іван Шимон дав доручення на наступне засідання підготувати аналіз, наскільки якісно виконували інші забудовники зобов’язання за раніше наданими гарантійними зобов’язаннями.