Випускникам Ужгородської музичної школи № 1 вручили свідоцтва про початкову мистецьку освіту

Опубліковано: Червень 02, 2024

Випускникам Ужгородської музичної школи № 1 вручили свідоцтва про початкову мистецьку освіту

В урочистій обстановці,  під оплески батьків та викладачів, на сцені Закарпатської обласної філармонії сьогодні вручили Свідоцтва про початкову мистецьку освіту 58 випускникам Ужгородської музичної школи № 1. До слова, 29 випускників завершили навчання на відмінно і отримали Похвальні листи за високі досягнення у навчанні.

За словами директорки закладу Олени Охрим, деякі з цьогорічних  випускників планують продовжити навчання у вищих навчальних закладах України та закордону,  зокрема в Ужгородському музичному фаховому коледжі імені Д.Є.Задора, консерваторії міста Кошице (Словаччина).

Як і завжди, вручення супроводжувалося святковим концертом. У виконанні випускників звучав орган, фортепіано, флейта, саксофон, кларнет, солоспіви

Привітала педагогів, вихованців школи, батьків, усіх присутніх у залі, і начальниця управління у справах культури молоді та спорту Ужгородської міської ради Алла Чернобук . Подякувала  педагогічному колективу за велику роботу з молоддю, що розвивають у дітей почуття прекрасного, любов до музики та мистецтва, побажала вихованцям життєвих успіхів і натхнення.

Уже третій рік, відтоді як почалася повномасштабна війна, колективи школи та викладачі ведуть активну волонтерську діяльність, всі концерти, що відбуваються в школі, носять благодійний характер. Сьогоднішній захід не став винятком – зібрані 16 200 гривень за допомогою батьківського комітету передадуть письменнику і волонтеру Андрію Любці на придбання машини для ЗСУ.