Як виконують визначені вимоги забудовники ще двох об’єктів в Ужгороді, розглянули сьогодні на черговому засіданні робочої групи у міськраді

Опубліковано: Лютий 18, 2021

Як виконують визначені вимоги забудовники ще двох об’єктів в Ужгороді, розглянули сьогодні на черговому засіданні робочої групи у міськраді
Зокрема, йшлося про споруду для магазину за адресою вул. Юлії Жемайте,4 та багатоповерхівку з квартирами і приміщеннями комерційного призначення на вул. Капушанській,34.
Розглянули довідки експлуатуючих організацій, заслухали представників міського водоканалу, департаменту міського господарства, фірми «АВЕ-Ужгород», Державної служби з надзвичайних ситуацій та інших. Магазину погодили проходження процедури прийняття в експлуатацію з урахуванням виправлення невеликого недоліку, а забудовнику багатоповерхівки – відмовили, у зв’язку з відсутністю технічної документації щодо благоустрою території, водопостачання та водовідведення тощо.
За встановленою практикою, на прохання керівника робочої групи заступника міського голови Івана Шимона також поінформували, чи виконані зауваження до об’єктів, які розглядали 10 лютого, на минулому засіданні робочої групи. Так, забудовник на вул. Минайській,54 дотримав слова, а на Юрія Гагаріна – ні, отже погодження він не отримає.
Нагадаємо, робочу групу створили для контролю за дотриманням забудовниками містобудівних умов та обмежень, технічних умов, виданих експлуатуючими організаціями при прийнятті в експлуатацію завершених будівництвом об’єктів; будівельних робіт, які ведуться без дозволу або реєстрації повідомлення про початок виконання будівельних робіт на стадії видачі містобудівних умов та обмежень. Її очолює заступник міського голови Іван Шимон, до складу входять представники різних підрозділів міської ради, підприємств, які надають послуги (газо-, електропостачання тощо), ДСНС, Держпродспоживслужби, депутати та члени виконкому.