Загальні збори Закарпатського регіонального відділення Асоціації міст України відбулися сьогодні в Ужгороді

Опубліковано: Лютий 12, 2024

Загальні збори Закарпатського регіонального відділення Асоціації міст України відбулися сьогодні в Ужгороді

У роботі зібрання взяли участь сільські, селищні, міські голови громад-членів регіонального відділення АМУ, а також виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан, радниця голови Асоціації міст України Оксана Продан.
Головував на засіданні очільник Закарпатського регіонального відділення Асоціації міст України, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв. Богдан Євстафійович подякував присутнім за роботу у 2023 році, висловив сподівання на подальшу злагоджену діяльність задля добробуту громад, підтримки Збройних Сил України.
На засіданні представили нового виконавчого директора Закарпатського РВ АМУ – декана гуманітарного-економічного факультету, директорку Ужгородського гуманітарно-економічного фахового коледжу Карпатського університету імені Августина Волошина Тетяну Андрусь, подякували за багаторічну роботу на цій посаді Олегу Лукші.
Олександр Слобожан детально розповів про роботу АМУ у 2023 році, про особливості формування бюджетів громад в умовах воєнного стану, окреслив позицію Асоціації міст України з окремих питань.
На координації дій членів АМУ у питанні відстоювання інтересів жителів громад детально зупинилася Оксана Продан.
Про роботу Закарпатського РВ АМУ у минулому році прозвітував ексвиконавчий директор регіонального відділення Олег Лукша, із планом роботи на поточний, 2024-ий ознайомила всіх Тетяна Андрусь.
Присутні на загальних зборах обговорили нагальні проблеми місцевого самоврядування, затвердили звіт про роботу Закарпатського РВ АМУ за 2023 рік та план на 2024 рік.
Довідково. На кінець 2023 року до регіонального відділення РВ АМУ входили 32 міських, селищних і сільських рад територіальних громад Закарпаття.