Запрошують до участі в конкурсі «Кращі інклюзивні практики України – 2020»

Опубліковано: Лютий 26, 2020

Херсонська обласна організація підтримки дітей із синдромом Дауна та їх сімей «Сонячні діти Херсонщини» оголосила конкурс «Кращі інклюзивні практики України – 2020», взяти участь в якому запрошує організаторів інклюзивних проектів, акцій, продуктів, зокрема у сфері освіти, культури, спорту, мистецтва, фотографії тощо. 

Конкурс проводиться в рамках проекту «Україна без кордонів» за фінансової підтримки Всеукраїнської благодійної організації «Даун Синдром» та АТ «Укрсиббанк» у рамках проекту «Срібна монетка».

Реєстрація заявок учасників конкурсу триває до 30 квітня 2020 року. 

Положення про конкурс, заявка та інформація про учасників публікується на сторінці «Кращі інклюзивні практики України» у соціальній мережі Фейсбук https://www.facebook.com/Ukraine.bez.kordoniv/. 
 
Оцінювати практики будуть компетентні фахівці, які, задіяні у сфері освіти, культури, спорту, мистецтва, фотографії тощо.

Результати Конкурсу будуть оголосять під час фестивалю кращих інклюзивних практик «Україна без кордонів», на який у серпні поточного року запросять переможців та найяскравіших учасників Конкурсу для презентації свої практик і вручення нагород.

Мета проєкту – популяризація досягнень у сфері соціальної інклюзії, досвіду подолання соціального відчуження, а також ініціювання соціальних майданчиків для обміну досвідом, можливостей для просування нових ідей, сучасних тенденцій в області розвитку інклюзивних практик України.
Організатори:
Херсонська обласна організація підтримки дітей із синдромом Дауна та їх сімей «Сонячні діти Херсонщини» – це громадська організація, створена за ініціативою батьків, які виховують дітей із синдромом Дауна та зареєстрована 21 березня 2014 року.  
Сторінка у ФБ https://www.facebook.com/SunnyChildrenKherson/
sunnydity@gmail.com    
Тел.: 0997028895 - Ірина Ханікова, 0505718519 - Тетяна Михайлова.