Заслужений академічний Зразково-показовий оркестр подарував концерт у центрі Ужгорода

Опубліковано: Серпень 28, 2022

Заслужений академічний Зразково-показовий оркестр подарував концерт у центрі Ужгорода

Драйвовий і натхненний концерт у центрі Ужгорода зіграв сьогодні ввечері Заслужений академічний Зразково-показовий оркестр Збройних Сил України (начальник оркестру-художній керівник полковник Ігор Биковський).
Це – провідний творчий колектив України, музичний символ її Збройних Сил. Творча діяльність оркестру – зразок високої професійної та художньої майстерності, взірець стройового вишколу і військової дисципліни.
Колектив із Києва, у складі якого – і закарпатка Віталіна Остапчук, завітав до нашого міста в межах Всеукраїнського патріотично-мистецького проєкту «Армія з народом».
На площі Театральній музиканти виконали композиції-символи української боротьби, подарували ужгородцям і гостям міста цікаві варіації відомих пісень. Зокрема, лунав Гімн України, «Гілля калин похилилося», закарпатські коломийки, «Стефанія» та багато інших.
Хвилиною мовчання вшанували полеглих Захисників і всіх українців, життя яких відібрали російські вороги.
Секретар Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян подякував оркестру ЗСУ за візит і натхненний музичний вечір неділі, а також за те, що примножують віру в незламність України.
На жаль, через повітряну тривогу виступ довелось завершити трохи завчасно, однак музиканти оркестру Збройних Сил України пообіцяли приїхати в Ужгород із концертом іще, зокрема – після Перемоги.