Заступник міського голови Ужгорода Вадим Борець привітав учасників з усієї України ІІІ зустрічі-конференції державних реєстраторів

Опубліковано: Жовтень 19, 2021

Заступник міського голови Ужгорода Вадим Борець привітав учасників з усієї України ІІІ зустрічі-конференції  державних реєстраторів

Державні реєстратори бізнесу та прав на нерухомість з усієї України днями узяли участь у ІІІ зустрічі-конференції «Практичне застосування законодавчих актів щодо державної реєстрації майнових та корпоративних прав», яка проходила на Закарпатті зокрема і за сприяння Ужгородської міської ради.

Близько 80 учасників з усієї України кілька днів в інтерактивному форматі підвищували кваліфікацію, професійні знання, обговорювали актуальні питання державної реєстрації у сфері земельних правовідносин та корпоративних прав, обмінювалися досвідом щодо реєстраційний дій з урахуванням відкриття ринку землі та актуалізації відомостей про кінцевого бенефіціарного власника.

Від імені міського голови Ужгорода Богдана Андріїва учасників конференції привітав його заступник Вадим Борець, відзначив важливість постійного професійного навчання, адже законодавство та й загалом суспільні реалії дуже динамічно змінюються. Вадим Олександрович наголосив, що професія реєстраторів пов’язана з постійним спілкуванням із людьми, тому важливо ще й допомагати працівникам справлятися зі стресовими ситуаціями, вигоранням.

Працівники  відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Ужгородської міської ради теж узяли участь у конференції, керівник відділу Олена Горохова активно долучилася до організації заходу.