Зміни до бюджету Ужгородської міської територіальної громади на 2023 рік підтримали сьогодні на позачерговій сесії Ужгородської міської ради

Опубліковано: Червень 20, 2023

Зміни до бюджету Ужгородської міської територіальної громади на 2023 рік підтримали сьогодні на позачерговій сесії Ужгородської міської ради

Депутати проголосували за перерозподіл бюджетних призначень із департаменту міської інфраструктури до управління муніципальної варти. Управлінню міжнародного співробітництва та інновацій перерозподілили бюджетні призначення між загальним фондом та спеціальним фондом бюджету розвитку для реалізації програм і заходів за програмою розвитку транскордонного співробітництва та підтримки імплементації проєктів міжнародної технічної допомоги.

Затвердили і новий персональний склад постійних комісій Ужгородської міської ради VІІІ скликання – комісії з питань соціально – економічного розвитку, бюджету, фінансів, оподаткування, інвестиційної та регуляторної політики; комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури; комісії з питань житлово – комунального господарства, благоустрою, екології та комунальної власності та комісії з питань соціально – гуманітарної політики, Регламенту та депутатської етики. Рішення І сесії міської ради VIII скликання 08.12.2020 року № 4 «Про утворення постійних комісій Ужгородської міської ради VІІІ скликання та їх персональний склад» із змінами втрачає чинність.

Також депутати Ужгородської міської ради не подолали вето міського голови на рішення ХХХVІІ сесії міськради від 13 червня 2023 року №1301.

Таким чином рішення про доповнення переліку об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації шляхом викупу у 2023 році, нежитловим приміщенням на вулиці Мукачівській, 17 скасовано. Об’єкт залишається у власності територіальної громади.