Зустріч із забудовниками, які працюють в Ужгороді, провів сьогодні міський голова Богдан Андріїв

Опубліковано: Грудень 15, 2020

Зустріч із забудовниками, які працюють в Ужгороді, провів сьогодні міський голова Богдан Андріїв
Підприємцям продемонстрували кадри, як вантажівки, виїжджаючи з будівельних майданчиків на вулицях Капушанській, Миколи Бобяка, Олександра Радищева та інших, колесами забруднюють дороги, ламають бордюри, розливають рідкий бетон.
«Я дуже прошу: поважайте ужгородців! У місті має бути чисто і комфортно всім. Не надто складно поставити на виїзді з території будівництва кілька бетонних плит і обладнання для миття коліс чи десь підсипати щебінь. Якщо не будете дотримуватися вимог – будемо не тільки складати протоколи про адміністративні правопорушення і штрафувати, а й скасовувати дозволи, документацію на забудову», – наголосив Богдан Євстафійович.
Представники патрульної поліції на нараді запевнили, що, як і працівники муніципальної варти Ужгородської міськради, продовжать відслідковувати недобросовісних забудовників, тим більше, що виявити такі випадки легко – в місті активно розбудовується мережа відеоспостереження.
Було порушено також питання закритих сміттєвих майданчиків біля новобудов, прибирання будівельного сміття. Запропонували створити групу в одному з месенджерів для більш дієвого діалогу працівників муніципалітету і забудовників. Підприємці попросили поліцію впорядкувати ситуацію із рухом у місті гужового транспорту, що давно заборонено відповідними рішеннями місцевого органу самоврядування. Міський голова запропонував також створити об’єднання забудовників, обрати від нього представництво з кількох осіб для оперативного вирішення нагальних питань, допомоги міської влади підприємцям.