Звіти про виконання цільових програм у галузі освіти, списання багатоповерхівок із комунального балансу – серед рішень сьогоднішнього виконкому

Опубліковано: Вересень 20, 2022

Звіти про виконання цільових програм у галузі освіти, списання багатоповерхівок із комунального балансу – серед рішень сьогоднішнього виконкому

Звіти про виконання цільових програм за І півріччя цього року у сфері освіти в Ужгороді розглянули сьогодні на черговому засіданні виконкому міськради. Зокрема:

– Програми підтримки обдарованої молоді м. Ужгорода на 2021-2023 роки;

– Програми енергозбереження та енергоефективності міста Ужгород на 2018-2022 роки;

– Програми інформатизації діяльності Ужгородської міської ради та її виконавчих органів на 2020-2022 роки;

– Програми відпочинку та оздоровлення дітей на 2020-2022 роки;

– Програми «Безпека закладів загальної середньої освіти міста на 2022 рік».

Також члени виконкому відмовили підприємиці у продовженні строку дії дозволу на розміщення рекламної конструкції «брандмауер» (розміром 12 м х 3 м) на фасаді будівлі на вул. Андрія Новака, 2 ‒ через протермінування подачі заяви на продовження терміну дії документа дозвільного характеру. Цю рекламну конструкцію мають демонтувати.

Звернення ТзОВ «Дозор Україна» про продовження терміну дії дозволів на розміщення рекламних конструкцій «сітілайт» (розміром 1,2 м х 1,8 м), які є конструктивними елементами зупинок громадського транспорту, відклали на довивчення.

Затвердили і перелік актів списання багатоквартирних житлових будинків із комунального балансу міста, йдеться про будинки, у яких створено ОСББ – «А.Корольова,7», «Шумна, 22», «Шумна, 34».

Голови правлінь цих ОСББ мають забезпечити належне утримання спільного майна багатоквартирного будинку, прибирання прибудинкової території, прибирання підвалів, технічних поверхів, технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем холодного водопостачання та водовідведення, мереж електропостачання та електрообладнання, зливової каналізації, дератизацію та дезінсекцію, обслуговування димових та вентиляційних каналів. Проведення поточного ремонту, облаштування майданчика для збору твердих побутових відходів у межах прибудинкових територій.