Богдан Андріїв привітав з ювілеєм керівника Ужгородської міської дитячої клінічної лікарні Ігоря Рошка

Опубліковано: Січень 12, 2022

Богдан Андріїв привітав з ювілеєм керівника Ужгородської міської дитячої клінічної лікарні Ігоря Рошка
Сьогодні чудова дата на життєвому календарі керівника Ужгородської міської дитячої клінічної лікарні Ігоря Рошка – 60 років.
Ігор Гаврилович у медицині 39 років, інтернатуру, після закінчення медичного факультету УжДУ, проходив в обласній дитячій лікарні в Мукачеві, із 1986-го – лікар-реаніматолог, а згодом – завідувач пульмонологічним відділенням Ужгородської міської дитячої лікарні. Уже тринадцятий рік поспіль Ігор Гаврилович – на посаді головного лікаря, а загалом у міській дитячій лікарні працює 35 років.
У його трудовій біографії – і посада головного педіатра управління охорони здоров’я ОДА, і заступника начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації з питань охорони материнства та дитинства, і начальника відділу охорони здоров’я Ужгородської міської ради. Але лікарську практику ніколи не залишав, адже не мислить без цього своє життя.
Ігор Рошко – професіонал надзвичайно високого рівня, мудрий, тактовний керівник, який забезпечує злагоджену роботу чималого колективу педіатрів Ужгорода. Щиро вдячний Вам за невтомну працю, чуйність, терпіння, турботу про здоров’я та життя маленьких ужгородців, а також пацієнтів із інших міст та сіл, які все частіше обирають для отримання медичної допомоги саме дитячу лікарню в нашому місті.
Сердечно вітаю з ювілеєм і бажаю міцного здоров’я, радості, нових успіхів і плідних звершень.